0

Lak za nokte

Posted by Drveni Advokat on August 10, 2012 in memories |

Danas me je mama nazvala lakoholičarkom. Ne da sam ‘laka’, nego previše volim lakove za nokte. Iskreno da vam kažem, sada i nemam vremena koliko ranije, onda sam bila prava, no ni sad ne zaostajem previše.

Uglavnom, pokušala sam da prizovem najranija sećanja na lakove za nokte. I mislim i da sam uspela. Sećam se da nisam imala strpljenja da sačekam da se lak osuši, nego sam odmah skidala lak sa noktiju toalet papirom. Nisam još u školu krenula tada.

Ali ono upečatljivije sećanje me vodi u dan kada smo imali neke goste. Sa decom mojih godina (6, 7). I oni naravno sa mojim roditeljima, a ti se Marija mlati sa dečurlijom. I tako se mi igrali i u jednom trenutku nam postalo dosadno. I ko će, nego onaj ko je na svom terenu, da napravi glupost? Čik neka neko pogodi.

Ugledam mamin novi crveni lak za nokte na plakaru i popnem se i dohvatim ga. Sećam se kao danas da je bilo. Otvorim pobožno bočicu i izvučem četkicu. I nacrtam si najlepše i najbolje musketarske brkove koje možete da zamislite! Uvijali se preko celih obraza! Ne da sam bila ponosna na njih! I deca-gosti su mi se divila! I tako ja, bez po blama što bi rekli, ušetam među one ljude… Hahahaha i sad se smejem, možete zamisliti mamin šok kada me je ugledala, verovatno je htela da me zgromi :D I odvede me u kupatilo, uz grdnju, big time, i pita kako ću to oprati sada. A ja se, bez sekiracije, umijem. Nakon umivanja sam počela da se sekiram. Onda je uleteo moj 14 godina stariji brat i spasao me… Sećam se, ja plačem, da li zbog grdnje ili što mi skida te divne brkove, a on me riba acetonom i pita da li me peče…

Mašala. Stvarno sam imala ideje…

 

Fotografija preuzeta sa http://familysponge.com

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2008-2018 Najdrvenija advokatska e – kancelarija All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.