18

Petak 13.

Posted by Drveni Advokat on February 14, 2009 in internet škola novinarstva |

Kasnim, kao i uvek . . .

Već je subota 14. ali kažu da je ona baksuuuznija od petka 13. tako da još nije gotovo!

Ne znam, meni je to dan kao i svaki drugi, uglavnom. Osim danas. Opet sam imala onu moju boljku i nisam mogla da zaspim, ceo dan sam bila nervozna zbog toga, nekako ustala u 17h i otišla da poslušam mamu šta sam morala. Usput kupila pizzu za poslednje pare koja nikada nije bila odvratnija i vratila se kući.

Naravno, sela pred računar da proverim sve sajtove koje proveravam i ugledam u inboxu dva nova maila. Ovih nekoliko dana smo jedna volonterka i ja nešto dogovarale oko programa za socijalizaciju dece, te sam pretpostavila da je mail od nje. Nisam pogrešila, zaista, bio je jedan od nje, ali samo jedan. Drugi mi je stigao kao odgovor na konkurs za prijavu za Virtuelnu školu novinarstva. Šta mislite, kakav je odgovor?! :))) POZITIVAAAN! :D

Od 102 prijave koje su im stigle, nas 15 su primili :))) Ko me poznaje, zna koliko mogu da se obradujem, bila sam zaista mnogo srećna, ovaj čudni i među sujevernim narodom baksuzni dan se promenio na bolje. Ne na bolje, na odlično! :D Volim da pišem, želim da pišem i pisaćuuu :)))

Tako da, iako je mogao da bude prava propast, petak 13. je ispao fantastičan. Ne mogu da dočekam da počne prvi modul! Što mi reče Imili, ova godina ti je lepo počela . . . baš! :D

Da rezimiram, kod mene je inače sve kontra, samo što mi kiša ne pada na gore, tako da je i najmalerozniji dan u mom slučaju dan za radost :)

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2008-2018 Najdrvenija advokatska e – kancelarija All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.